Workshops

Make-up, we hebben de lades er vol mee liggen maar waar dient nou eigenlijk welk product voor? Wat kan ik allemaal met mijn make-up? Hoe kan ik camoufleren of hoe kan ik juist accenten leggen?

Wil jij advies over hoe je het beste je alledaagse make-up aanbrengt?
Wil jij eens de mogelijkheid hebben om out-of-the-box te gaan en make-up te kunnen testen? 

Tijdens de workshop wordt gewerkt met de professionele producten van UNG en Golden Rose.
UNG betekend ‘jong’ in de Scandinavische taal. UNG accentueert ieders natuurlijke schoonheid. En met welke kleuren jij dit doet is voor iedereen persoonlijk. UNG is er voor iedere huidtint en biedt een compleet cosmetica assortiment met groot aantal kleuren foundation, compact poeder, bronzing poeder, blusher, lipstick, lipgloss, lipliner, mascara, oogschaduw, eyeliner, pigmenten, wenkbrauwpoeders en wenkbrauwpotloden. UNG volgt de trends en komt elke seizoen met een trenddisplay. Deze display bevat de nieuwste trend kleuren van het moment.

UNG doet niet aan dierproeven en de producten worden in Nederland geproduceerd.

GoldenRose heeft trendy make-up in mooie sets. Vooral de ontelbaar vele kleuren oogschaduw kenmerkt GoldenRose. Met een glans, glitter of mat als losse kleur en in eyeshadow pallete. Perfect voor een feestje, feestdagen of de dag dat jouw leven wel wat meer glamour kan gebruiken. 

GoldenRose doet niet aan dierproeven.

Ook de inbreng van eigen producten is mogelijk. Dan nemen we samen een kijkje naar alle make-up producten die je hebt en wat je er mee kunt.