Visagie

Ben jij opzoek naar een visagiste of wil jij zelf alles leren over het aanbrengen van make-up?
Dan ben je bij Jorien’s Schoonheidssalon aan het juiste adres. Ik ben sinds 2013 gediplomeerd visagiste en werk met de professionele producten van UNG.

UNG betekend ‘jong’ in de Scandinavische taal. UNG accentueert ieders natuurlijke schoonheid. En met welke kleuren jij dit doet is voor iedereen persoonlijk. UNG is er voor iedere huidtint en biedt een compleet cosmetica assortiment met groot aantal kleuren foundation, compact poeder, bronzing poeder, blusher, lipstick, lipgloss, lipliner, mascara, oogschaduw, eyeliner, pigmenten, wenkbrauwpoeders en wenkbrauwpotloden. UNG volgt de trends en komt elke seizoen met een trenddisplay. Deze display bevat de nieuwste trend kleuren van het moment.

UNG doet niet aan dierproeven en de producten worden in Nederland geproduceerd.

UNG Cosmetics is hét merk dat wordt gebruikt voor make-up workshops en bruidsmake-up. Ook na het ondergaan van een Skeyndor Facial Treatment is er de mogelijkheid een verzorgde dagmake-up aan te laten brengen met deze producten.

‘Celebrating Individuality with UNG’ 

Ga jij trouwen? Van harte gefeliciteerd!
Tijdens de mooiste dag van je leven wil jij natuurlijk helemaal stralen. Je wilt je zelfverzekerd voelen en mooi op de foto’s staan. Samen zorgen wij voor de perfecte look die helemaal bij jou past.

Wil jij advies over hoe je het beste een alledaagse make-up aanbrengt?
Hoe je met make-up kunt camoufleren en accenten kunt leggen?
Boek dan een visagie workshop. De visagie workshop kan zowel individueel als voor een groep worden geboekt. Onder begeleiding van mij ga je zelf aan de slag.
De visagie workshop kan bij mij in de salon plaats vinden of op locatie worden verzorgd.