Skeyndor

Skeyndor is een Spaans merk, van origine uit Barcelona. De merknaam is afgeleid van het woord ‘Skin’, wat huid betekent, en ‘d’or’ wat van goud betekent.  Skeyndor biedt een uitgebreid assortiment en daarom de juiste producten passend bij ieder huidtype. De nauwe samenwerking tussen Skeyndor en Jorien’s Schoonheidssalon zorgt ervoor dat de kwaliteit van de producten en van de schoonheidsbehandelingen hoog ligt.

Voor elk huidtype zijn passende verzorgingsproducten beschikbaar.

Power Hyaluronic

Power Hyaluronic brengt de power van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid. De huid wordt intens gehydrateerd en voelt weer comfortabel aan. De droogtelijntjes en rimpels worden weer hersteld.
De huid voelt soepel en glad aan en verkrijgt direct een vitale en gezonde uitstraling. 

Geschikt voor ieder huidtype en verbetert de algehele conditie van de huid.

Power C

Vitamine C is een krachtig werkzaam ingrediënt dat niet meer weg te denken is uit de huidige huidverzorging. Vitamine C stimuleert de stofwisseling en de collageenproductie. De huidteint wordt hierdoor helder, gelijkmatig en egaler.

Geschikt voor iedere huid die wel een oppepper kan gebruiken óf die beschadigd is.

Aquatherm

Producten die de (over)gevoelige huid kalmeert, herstelt en ondersteunt.
De samenstelling, op basis van thermaal bronwater, versterkt de afweer van de huid. De Aquatherm producten verminderen irritaties, roodheid en een trekkerig gevoel. Geschikt voor de gevoelige huid om de vochthuishouding van de huid weer op peil te brengen.

Als resultaat ziet de huid er rustig en gehydrateerd uit
.

Essential

De Essential producten vullen tekorten van de huid aan en geven haar een comfortabel gevoel. De huid is stralend en schoon. Ook voor de onzuivere huid biedt Essential speciale producten om dit huidtype te kalmeren.

Geschikt voor elke huid met én zonder problemen.

Natural Defence

Herstellende en weerstand versterkende producten bij een huid met de eerste tekenen van huidveroudering. Door de vochtbalans te optimaliseren en de huidfuncties te herstellen krijgt de huid haar natuurlijke weerstand terug. De hoofdbestanddelen Pentavitin, Hyaluronzuur en Hydroviton doen hun werk en maken jouw huid weer soepel en stralend. Dit effect is direct merkbaar en geeft een verjongend resultaat.

Zeer geschikt voor een huid die de eerste tekenen van huidveroudering vertoont