Workshops

Make-up, we hebben de lades er vol mee liggen maar waar dient nou eigenlijk welk product voor? Wat kan ik allemaal met mijn make-up? Hoe kan ik camoufleren of hoe kan ik juist accenten leggen?

Wil jij advies over hoe je het beste je alledaagse make-up aanbrengt?
Wil jij eens de mogelijkheid hebben om out-of-the-box te gaan en make-up te kunnen testen?

Boek dan eens een gezellige make-up workshop.

Tijdens de workshop wordt gewerkt met de professionele producten van UNG en Golden Rose. UNG accentueert ieders natuurlijke schoonheid. UNG biedt een compleet cosmetica assortiment met groot aantal kleuren foundation, compact poeder, bronzing poeder, blusher, lipstick, lipgloss, lipliner, mascara, oogschaduw, eyeliner, pigmenten, wenkbrauwpoeders en wenkbrauwpotloden. 
Ook de inbreng van eigen producten is mogelijk.

Visagie workshop

Er zijn zo veel producten dat het soms niet duidelijk is welk product waarvoor gebruikt dient te worden. Tijdens de ,2 uur durende, visagie workshop leer ik je alle producten kennen, je kunt al jouw vragen stellen en ik leer je hoe je de producten dient toe te passen. Ik leg alles stap voor stap uit met leuke tips en trics en vervolgens ga je zelf, onder begeleiding van mij, aan de slag.

De workshop is geschikt voor iedereen. Of je nu veel of weinig ervaring hebt met make-up.

Per workshop is er plek voor minimaal 2 en maximaal 6 personen. Zo kan ik iedereen goed te woord staan, advies geven en begeleiden. Wil je toch meer mensen uitnodigen? Dit kan in overleg.

Workshops kunnen in mijn salon in Paterswolde, Drenthe, plaatsvinden of op locatie in de regio’s Groningen en Drenthe. Zo bied ik ook jou de mogelijkheid om een leuke workshop te organiseren voor je vriendinnen, zussen of collega’s. Ik kom ook bij mensen thuis en bij bedrijven langs en neem alle benodigdheden voor de visagie workshop mee.

De visagie workshop is inclusief thee/koffie en wat lekkers. Aan het eind van de workshop krijg je een leuke goodiebag mee naar huis!

Inhoud van de workshop

  • Reiniging en verzorging van de huid
  • Uitleg van de producten
  • Tijd om vragen te stellen
  • Zelf aan de slag
  • Eventuele evaluatie van zelf meegebrachte producten
  • Met een leuke goodiebag weer naar huis

TIP! Neem, als je dat prettig vindt, je eigen mascara mee.

Benieuwd wat mogelijk is met de make-up die je reeds bezit?
Neem het gerust mee dan nemen we samen een kijkje.

Prijzen

Visagie workshop bij mij in de salon €40,00 per persoon

Visagie workshop op locatie €45,00 per persoon (exclusief reiskosten)

Een afspraak maken voor een visagie workshop geschiedt uitsluitend telefonisch of per mail.
Dan kunnen wij samen naar een passend moment kijken.


De prijzen van visagie workshops op locatie zijn exclusief reiskosten.
(En eventuele tijd vergoeding)

Visagie

Ben jij opzoek naar een visagiste of wil jij zelf alles leren over het aanbrengen van make-up?
Dan ben je bij Jorien’s Schoonheidssalon aan het juiste adres. Ik ben sinds 2013 gediplomeerd visagiste en werk met de professionele producten van UNG.

UNG betekend ‘jong’ in de Scandinavische taal. UNG accentueert ieders natuurlijke schoonheid. En met welke kleuren jij dit doet is voor iedereen persoonlijk. UNG is er voor iedere huidtint en biedt een compleet cosmetica assortiment met groot aantal kleuren foundation, compact poeder, bronzing poeder, blusher, lipstick, lipgloss, lipliner, mascara, oogschaduw, eyeliner, pigmenten, wenkbrauwpoeders en wenkbrauwpotloden. UNG volgt de trends en komt elke seizoen met een trenddisplay. Deze display bevat de nieuwste trend kleuren van het moment.

UNG doet niet aan dierproeven en de producten worden in Nederland geproduceerd.

UNG Cosmetics is hét merk dat wordt gebruikt voor make-up workshops en bruidsmake-up. Ook na het ondergaan van een Skeyndor Facial Treatment is er de mogelijkheid een verzorgde dagmake-up aan te laten brengen met deze producten.

‘Celebrating Individuality with UNG’ 

Wil jij stralen op de mooiste dag van je leven? Wil jij je zelfverzekerd voelen voor een belangrijk gesprek? Laat je make-up op die dag door mij verzorgen.

Wil jij advies over hoe je het beste een alledaagse make-up aanbrengt?
Hoe je met make-up kunt camoufleren en accenten kunt leggen?
Boek dan een visagie workshop. De visagie workshop kan zowel individueel als voor een groep worden geboekt. Onder begeleiding van mij ga je zelf aan de slag.
De visagie workshop kan bij mij in de salon of op locatie worden verzorgd.