Over Jorien

 

Mijn naam is Jorien Nijssen, 30 jaar oud, trotse mama van Daan en Julia én trotse eigenaresse van Jorien’s Schoonheidssalon, gevestigd aan de Hoofdweg 164A in Paterswolde.

Ik ben op 19-jarige leeftijd begonnen met het volgen van een visagie opleiding. En van het een kwam het ander. Een half jaar later ben ik begonnen met de opleiding tot schoonheidsspecialiste die ik in begin 2015 succesvol heb afgerond.

Naast visagiste en schoonheidsspecialiste ben ik ook nagelstyliste. In augustus 2014 ben ik begonnen met de opleiding allround nagelstyling bij Nail Academy Nicolle en heb in mei 2015 mijn diploma in ontvangst mogen nemen.

In de salon werk ik voor de schoonheidsbehandelingen met de professionele producten van Skeyndor, voor de visagie wordt gewerkt met UNG Comsetics en voor de nagelstyling wordt met Magnetic gewerkt. Voor het spa-moment thuis zijn heerlijk geurende en verzorgende producten van Scrub&Rub verkrijgbaar. Alle merken zijn, met zorg, door mijzelf uitgekozen en sta ik volledig achter!

Ook voor de ‘perfect brows’ door middel van de Henna Eyebrow Treatment kun je bij mij terecht. Ik blijf mezelf iedere dag uitdagen en bijscholen om de nieuwste trends bij te houden.

Is het moment aangebroken om van jouw huidprobleem af te komen?!
Jorien’s Schoonheidssalon is een professionele salon en van alle gemakken voorzien. Ik verwelkom je dan ook graag in mijn salon om jou de beste behandelingen én bijpassend advies te geven.

Liefs,
Jorien