Gelnagellak

Een verstevigende nagellak die zorgt voor 3 tot 5 weken lang perfect gelakte nagels!

Met gelnagellak wordt geen verlenging aan de nagel gezet. Gelnagellak is bedoeld voor korte nagels of langere nagels die van zich zelf voldoende sterk zijn en gelnagellak niet gebruiken voor de stevigheid, maar slechts voor een mooie kleur. 

Babyboom
Een moderne French Manicure maar dan zonder harde witte lijn. De Babyboom nagels zorgen voor een subtiele overloop in de kleuren. De kleur van het nagelbed loopt subtiel over in de vrije rand, dit zorgt voor een natuurlijk effect. De gebruikte witte kleur is bij een Babyboom nagel ook zachter dan bij de klassieke French Manicure. 

Babyboom is geschikt voor iedereen die houdt van natuurlijke nagels. De zachte kleuren en de subtiele overloop maken dat de nagels ook perfect zijn voor bruidjes. Je kunt ze nog een extra ‘sparkle’ geven door een glitter of nail-art aan toe te voegen.

Gel Feet Treat Deluxe
Gelnagellak is niet alleen geschikt op de handen maar ook zeer geschikt op de voeten. Op de voeten blijft gelnagellak nóg langer zitten dan op de handen. Zo’n 6 tot 8 weken lang.

De Gel Feet Treat Deluxe Treatment is speciaal samengesteld om de voeten een cosmetische verzorging te geven.

  • Voetenscrub
  • Voetenbadje
  • Gelnagellak
  • Voetmassage

De Gel Feet Treat Deluxe is alleen mogelijk bij teennagels die geen schimmel/kalk bevatten.

Behandelingen

Gelnagellak

Babyboom 

Gel Feet Treat Deuxe

Gelnagellak verwijderen 
(Let op! Er wordt geen gelnagellak verwijderd die niet door mij is gezet)

Prijs

€40,00

€50,00

€42,50

€20,00