De salon

Welkom bij Jorien’s schoonheidssalon. Een sfeervolle, gezellige schoonheidssalon in Eelde-Paterswolde waar je terecht kunt voor het totaal pakket. Ik bied ontspannen gezichtsbehandelingen en ik houd mij druk bezig met de nieuwste behandeltechnieken op het gebied van wimper- én wenkbrauwstyling.  Ook verzorg ik de bruidsmake-up op jouw grote dag.
Jorien’s schoonheidssalon is gevestigd aan de Hoofdweg 220 gelegen aan de rand van Paterswolde. Jorien’s schoonheidssalon is makkelijk te bereiken en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de salon bevindt zich aan de achterkant van het pand.

Jorien’s schoonheidssalon is 5 dagen in de week geopend en kun je bij mij terecht voor fijne behandelingen en mooie producten.

Er wordt in de salon uitsluitend met merken gewerkt die allen met zorg door mij zelf zijn uitgekozen.

Skeyndor

Skeyndor is een Spaans merk en een voorloper op het gebied van trends. Innoverend en vooruitstrevend als ze zijn weten zij perfect in te spelen op de behoeftes van onze huid en hebben hier een passend en uitgebreid assortiment van. Het ruime aanbod aan salonbehandelingen in combinatie met verzorgende producten voor thuisgebruik maakt dat Skeyndor het totaalconcept te bieden heeft.

De Skeyndor producten die in de salon aanwezig zijn bieden een uitgebreid assortiment voor de (over)gevoelige huid met de ‘Aquatherm’ lijn. Voor de jonge huid is er de ‘Essential’ lijn van Skeyndor. Voor de oudere huid zijn er verzorgende producten uit de ‘Natural Defence’ lijn. De huid die wel een oppepper kan gebruiken kan uit de voeten met de ‘Power C’ lijn van Skeyndor. Voor de (extreem) droge huid is er de ‘Power Hyaluronic’ lijn.

Skeyndor is niet op dieren getest en heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.


UNG

UNG betekend ‘jong’ in de Scandinavische taal. UNG accentueert ieders natuurlijke schoonheid. En met welke kleuren jij dit doet is voor iedereen persoonlijk. UNG is er voor iedere huidtint en biedt een compleet cosmetica assortiment met groot aantal kleuren foundation, compact poeder, bronzing poeder, blusher, lipstick, lipgloss, lipliner, mascara, oogschaduw, eyeliner, pigmenten, wenkbrauwpoeders en wenkbrauwpotloden. UNG volgt de trends en komt elke seizoen met een trenddisplay. Deze display bevat de nieuwste trend kleuren van het moment.

UNG doet niet aan dierproeven en de producten worden in Nederland geproduceerd.

UNG Cosmetics is hét merk dat wordt gebruikt voor make-up workshops en bruidsmake-up. Ook na het ondergaan van een Skeyndor Facial Treatment is er de mogelijkheid een verzorgde dagmake-up aan te laten brengen met deze producten.

Celebrating Individuality with UNG.

Magnetic

Magnetic klinkt erg internationaal maar is een Nederlands merk. Ook de producten worden in Nederland geproduceerd.  Magnetic biedt producten aan uitsluitend voor de professionele markt. De producten zijn uitgebreid getest en bieden een volledige nazorg.

Magnetic is een vooruitstrevend merk op het gebied van nagelstyling. Magnetic biedt een groot assortiment aan verzorgingsproducten voor zowel kunstnagels als de natuurlijke nagel.

In de salon worden behandelingen aangeboden voor de kunstnagels (powergel en gel). Voor de natuurlijke nagels worden de gelpolish en manicure behandelingen aangeboden.