BIAB

Builder In A Bottle. Dé trend van het moment waar iedereen mee loopt!

BIAB betekent een verstevigende gel in een flesje. BIAB is sterker dan gelnagellak maar dunner dan kunstnagels.

Het is het ultieme all-in-one product. Er zijn verschillende soorten BIAB beschikbaar waardoor er voor elk type nagel een geschikt product is. BIAB is in diverse kleuren beschikbaar waardoor het ook mogelijk is om de BIAB als naturel nagel te dragen zónder af te lakken met gelnagellak. BIAB wordt op de natuurlijke nagel aangebracht, zonder verlenging en is mogelijk op elke nagellengte. 
Rubber Base is geschikt voor de dunne en flexibele natuurlijke nagel.

Fiber Coat is geschikt voor de normale tot harde natuurlijke nagel

Blush Gel is geschikt voor de dunne tot normale natuurlijke nagel. 

BIAB is niet geschikt om de natuurlijke nagels mee te verlengen. Maar, door het gebruik van BIAB worden de natuurlijke nagels sterker waardoor ze vanzelf langer worden. De kwaliteit van BIAB is zo goed dat het op termijn niet meer nodig is om de natuurlijke nagels te verlengen. De BIAB is dus eigenlijk de populaire vervanger van de kunstnagels (acryl/gel).

De nagels voelen stevig aan, ze verkleuren niet en glanzen prachtig weken lang! BIAB kan na een aantal weken worden opgevuld.
Tijdens de BIAB wordt een E-Manicure uitgevoerd. Hierbij worden de nagelriemen extra verzorgd en velletjes worden verwijderd zodat de BIAB nog mooier blijft zitten. De natuurlijke nagels worden voorbereid op de plaatsing van de BIAB door, onder andere, de natuurlijke nagels in model te vijlen.

Ik maak je nagels mooi maar aan jou de taak om thuis de mooie nagels te onderhouden. Dit doe je door 2x per dag de nagelriemen te verzorgen met Nagelriemolie van Magnetic. Nagelriemolie gaat uitdroging van de nagelplaat tegen waardoor de natuurlijke nagels niet gaan scheuren. Doordat de natuurlijke nagels goed worden verzorgd blijft de BIAB tevens beter, mooier en langer zitten.

Behandelingen

BIAB
Sterker dan Gellak, natuurlijker dan Powergel. BIAB wordt dikker aangebracht dan Gellak. 

BIAB + Gellak
Sterker dan Gellak, natuurlijker dan Powergel. Afgelakt met een kleur Gellak naar keuze. BIAB wordt dikker aangebracht dan Gellak.

Refill BIAB
Bij een refill wordt het oude product verwijderd en een nieuwe vesteviging aangebracht.

Refill BIAB + Gellak
Bij een refill wordt het oude product verwijderd en een nieuwe versteviging aangebracht en afgelakt met een kleur Gellak naar keuze.

Prijs

€50,00

 

€57,50

 


€52,50

 

€60,00